SANME Vertikal stødknuser blev sendt til Indonesien

Nyheder

SANME Vertikal stødknuser blev sendt til Indonesien



For nylig blev SANME VSI4000 sandfremstillingsmaskine sendt til Indonesien, den vil blive anvendt på vulkansk stenknusningslinje.

1

Vulkansten er en slags sten dannet af vulkanudbrud magma efter afkøling og størkning på overfladen.Det er hovedsageligt sort eller gråt, med porelignende eller porfyritisk struktur.Vulkansten har indlysende fordele, såsom kompressionsmodstand, slidstyrke og vedhæftning.Aggregat af vulkansk sten bruges hovedsageligt til infrastrukturkonstruktion såsom motorveje, jernbaner og vandbeskyttelsesprojekter.

Vertikal slagknuser er højtydende sandfremstillingsudstyr udviklet og fremstillet af SANME. Kunden skal behandle vulkansk sten med en kapacitet på 40 t/h, fødestørrelsen er mindre end 40 mm, og outputstørrelsen er mindre end 6 mm, så vi anbefale VSI4000 sandfremstillingsmaskinen til kunden.

VSI4000 sandfremstillingsmaskine har fordelene ved høj knusningshastighed, enkel struktur og bekvem vedligeholdelse.Især har produktet en fremragende kornform, en kubisk form og et meget lavt indhold af nåle.Vi forventer, at vores sandfremstillingsmaskine klarer sig godt på kundens websted.

Shanghai SANME har fokuseret på knusnings- og sigteindustrien i mere end 30 år.Hvis du har knuse- og sigteudstyr, bedes du kontakte os med det samme!

 


  • Tidligere:
  • Næste: