СИНО-ГЕРМАНВХОЛДИНГ
Кинеско-германски JV Holding
СЕКУЛНО СЛЕДЕЊЕ

главен производ

главен_производ

Конус дробилката од серијата E-SMG

Хидраулична дробилка со конуси од серијата E-SMG е нов тип на дробилка со конуси со висока ефикасност развиена и дизајнирана од SANME по долгогодишно искуство и апсорпција на напредната технологија на дробилката.

Види повеќеindex_btn
Конус дробилката од серијата E-SMG
index_pro_prev
index_pro_next

JC серија вилица дробилката

Користи материјали со висока јачина, напредна технологија на производство, што придонесува за поцврста структура, поголема доверливост, поголем сооднос на дробење, поголема продуктивност, пониска цена.

Види повеќеindex_btn
JC серија вилица дробилката
index_pro_prev
index_pro_next

Ударна дробилка со вертикално вратило од серијата VC7

Ударна дробилка со вертикална оска од серијата VC7, кои се високофункционална опрема за правење песок и обликување, се развиени и произведени од SANME.

Види повеќеindex_btn
Ударна дробилка со вертикално вратило од серијата VC7
index_pro_prev
index_pro_next

Пренослива дробилка за вилица од серијата ПП

Пренослива дробилка за вилица од серијата PP ја прифаќа професионалната технологија за мобилно дробење.Тие можат целосно да ги задоволат различните барања за мобилно дробење на клиентите.Во споредба со стационарната фабрика за дробење, тие можат значително да ги намалат трошоците за работа на клиентите.

Види повеќеindex_btn
Пренослива дробилка за вилица од серијата ПП
index_pro_prev
index_pro_next
Пренослива дробилка за вилица од серијата ПП
Пренослива дробилка за вилица од серијата ПП
Пренослива дробилка за вилица од серијата ПП
Пренослива дробилка за вилица од серијата ПП

ПРОФИЛ НА САНМЕ

SANME_PROFILE

Шангај SANME Mining Machinery Corp., Ltd. е водечки производител на опрема за дробење и скрининг во Кина, кинеско-германско заедничко вложување холдинг.Со модерна производствена способност и одлични тимови за истражување и развој на професионални инженери, ние цело време се посветивме на истражување и развој на нови производи и технологии од неговото основање, што ги прави нашите развиени производи да постигнат напреден светски стандард.

Види повеќеindex_btn

Основана во

-

Зграден простор

-

Истражувачка база

-

Опрема за обработка

-

Последни вести

Последни вести

проект

проект
Проект за фабрика за дробење камен
250 T/H ЛИНИЈА ЗА ПРОИЗВОДСТВО ЗА ДРШЕЊЕ И СКРИНУВАЊЕ ГРАНИТ ВО ИНДИЈА

250 T/H ЛИНИЈА ЗА ПРОИЗВОДСТВО ЗА ДРШЕЊЕ И СКРИНУВАЊЕ ГРАНИТ ВО ИНДИЈА

Види повеќеindex_btn
100 TPH МОБИЛНА РАБОТА ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ НА ГРАДЕЖЕН ОТПАД ВО ЏИАНГСУ, КИНА

100 TPH МОБИЛНА РАБОТА ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ НА ГРАДЕЖЕН ОТПАД ВО ЏИАНГСУ, КИНА

Види повеќеindex_btn
РУДНИЦИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ЈАГЛЕН ВО РУСИЈА

РУДНИЦИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ЈАГЛЕН ВО РУСИЈА

Види повеќеindex_btn

НАШИ КЛИЕНТИ

OUR_CLIENTS
 • партнер (8)
 • партнер (2)
 • партнер (1)
 • партнер (5)
 • партнер (12)
 • партнер (9)
 • партнер (4)
 • партнер (11)
 • партнер (10)
 • партнер (6)
 • партнер (3)
 • партнер (7)