KINO-GJERMANVHOLDING
Sino-Gjerman JV Holding
GJURMIMI I GJITHSHËM

produkti kryesor

produkti_kryesor

Thërrmues koni i Serisë E-SMG

Thërrmuesi i konit hidraulik i serisë E-SMG është një lloj i ri i thërrmuesit konik me efikasitet të lartë i zhvilluar dhe projektuar nga SANME pas viteve të përvojës dhe përthithjes së teknologjisë së avancuar të thërrmuesit.

Shiko me shumeindex_btn
Thërrmues koni i Serisë E-SMG
index_pro_prev
index_pro_next

Polic i nofullës së serisë JC

Përdor materiale me rezistencë të lartë, teknologji të përparuar të prodhimit, e cila kontribuon në strukturën më të fortë, besueshmëri më të lartë, raport më të madh dërrmues, produktivitet më të lartë, kosto më të ulët.

Shiko me shumeindex_btn
Polic i nofullës së serisë JC
index_pro_prev
index_pro_next

Shpërthyes me ndikim vertikal të boshtit të serisë VC7

Shpërthyesi me goditje vertikale me bosht vertikal të serisë VC7, të cilat janë pajisje me funksione të larta për prodhimin e rërës dhe formësimin, janë zhvilluar dhe prodhuar nga SANME.

Shiko me shumeindex_btn
Shpërthyes me ndikim vertikal të boshtit të serisë VC7
index_pro_prev
index_pro_next

Polic portativ i nofullës së serisë PP

Thërrmuesi portativ i nofullës i serisë PP adopton teknologjinë profesionale të thërrmimit celular.Ato mund të plotësojnë plotësisht kërkesat e ndryshme të klientëve për dërrmues celular.Krahasuar me fabrikën e palëvizshme të dërrmimit, ato mund të ulin shumë koston e funksionimit të klientëve.

Shiko me shumeindex_btn
Polic portativ i nofullës së serisë PP
index_pro_prev
index_pro_next
Polic portativ i nofullës së serisë PP
Polic portativ i nofullës së serisë PP
Polic portativ i nofullës së serisë PP
Polic portativ i nofullës së serisë PP

PROFILI SANME

SANME_PROFILE

Shanghai SANME Mining Machinery Corp., Ltd. është një prodhuesi kryesor i pajisjeve të dërrmimit dhe skanimit në Kinë, një kompani mbajtëse me sipërmarrje të përbashkët kino-gjermane.Me aftësinë moderne të prodhimit dhe ekipet e shkëlqyera të kërkimit dhe zhvillimit të inxhinierëve profesionistë, ne i kemi kushtuar vetes gjithë kohën kërkimit dhe zhvillimit të produkteve dhe teknologjive të reja që nga themelimi i tij, të cilat i bëjnë produktet tona të zhvilluara të arrijnë standarde të avancuara botërore.

Shiko me shumeindex_btn

E themeluar në

-

Zone e ndertuar

-

Baza kërkimore

-

Pajisjet e përpunimit

-

lajmet e fundit

lajmet e fundit

projekti

projekti
Projekti i Uzinës së Thërrmimit të Gurit
250 T/H LINJA E PRODHIMIT TË GRANITIT TË THËRMARRJES DHE SKRIMINIMI NË INDI

250 T/H LINJA E PRODHIMIT TË GRANITIT TË THËRMARRJES DHE SKRIMINIMI NË INDI

Shiko me shumeindex_btn
100 TPH KOMBËTARE PËR RICIKLIM TË MBETURINAVE TË NDËRTIMIT NË JIANGSU, KINË

100 TPH KOMBËTARE PËR RICIKLIM TË MBETURINAVE TË NDËRTIMIT NË JIANGSU, KINË

Shiko me shumeindex_btn
UMBIA E PËRPUNIMIT TË MINIERAVE TË QYMYRIMIT NË RUSI

UMBIA E PËRPUNIMIT TË MINIERAVE TË QYMYRIMIT NË RUSI

Shiko me shumeindex_btn

KLIENTËT TANË

KLIENTËT TANË
 • partneri (8)
 • partneri (2)
 • partneri (1)
 • partneri (5)
 • partneri (12)
 • partneri (9)
 • partneri (4)
 • partneri (11)
 • partneri (10)
 • partneri (6)
 • partneri (3)
 • partneri (7)