Rreth Nesh

Rreth Nesh

PROFILI SANME

Shanghai SANME Mining Machinery Corp., Ltd. është një prodhuesi kryesor i pajisjeve të dërrmimit dhe skanimit në Kinë, një kompani mbajtëse me sipërmarrje të përbashkët kino-gjermane.Me aftësinë moderne të prodhimit dhe ekipet e shkëlqyera të kërkimit dhe zhvillimit të inxhinierëve profesionistë, ne i kemi kushtuar vetes gjithë kohën kërkimit dhe zhvillimit të produkteve dhe teknologjive të reja që nga themelimi i tij, të cilat i bëjnë produktet tona të zhvilluara të arrijnë standarde të avancuara botërore.

Ne jo vetëm që mund të ofrojmë gamën e plotë të pajisjeve dërrmuese dhe skanuese, duke përfshirë thërrmuesin e nofullës, thërrmuesin kon, impaktin, VSI, ekranin, rikuperimin e rërës së imët, impiantet dërrmuese dhe skanuese të lëvizshme, por gjithashtu ofrojmë zgjidhje totale.Veçanërisht pajisjet e zhvilluara për riciklimin e mbetjeve të ndërtimit bazuar në përvojën tonë profesionale prej shumë vitesh kanë arritur një nivel të avancuar ndërkombëtarisht.

Produktet tona aplikohen gjerësisht në fushat e përpunimit të agregateve, riciklimit të mbetjeve të ndërtimit dhe përpunimit të mineraleve, ndërkohë, ne kemi eksportuar në më shumë se 100 vende dhe rajone në botë.Qëllimi ynë është të ofrojmë produkte dhe shërbime të besueshme për klientët globalë dhe të krijojmë vlera për klientët tanë.

rreth 1
rreth 2
rreth 3
rreth 4
rreth 5
rreth 6
rreth 7
rreth 8
rreth 9
klient-1

GRUP LAFARGE

klient-2

GRUP HOLCIM

klient-3

GLENCORE XSTRATA GRUPI

klienti-4

HUAXIN CEMENT

klienti-5

SINOMA

klienti-6

KINA UNITED CEMENT

klienti-7

SIAM CEMENT GRUPI

klient-8

CEMENT KONSHIRE

klient-10

GRUP SHOUGANG

klient-12

POWERCHINA

klient-9

SHPRESA LINDORE

klient-11

ENERGJIA CHONGQING

EKSPERT TOTALI I ZGJIDHJEVE PER PËRPUNIM AGREGATEVE

Ofruesi i Sistemit të Thërrmimit dhe Kontrollit
Prodhuesi i grupit të plotë të pajisjeve dërrmuese dhe kontrolluese
Furnizues i kualifikuar për materialet e ndërtimit dhe gjigantët e minierave
Ofruesi i Solucionit të Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit
Pionier i industrisë së dërrmimit celular në Kinë
Furnizues i kualifikuar për ndërmarrjet lider në botë

PUNON NE SANME

rreth 10
rreth 13
rreth 11
rreth 22
rreth 23
rreth 24
rreth 16
rreth 17

PEMA KOHA SANME

2018
1.SANME nënshkroi projektin EPCO të prodhimit të agregatit 2000t/h për Çimento Huaxin
2.SANME u vlerësua si Teknologjia më e Mirë e Disponueshme e Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit (BAT) (2017-2018)
3.SANME u vlerësua si Furnizuesi i shkëlqyer i pajisjeve në industrinë agregate
4.Yang Anmin, president i SANME u vlerësua si ekspert i teknologjisë së procesit në industrinë e agregatit
5. U vu në funksion linja e prodhimit të agregatit të granitit në Fujian e ndërmarrë nga SANME
6. Projekti i riciklimit të mbetjeve të ndërtimit në Dongyang, provinca Zhejiang i ndërmarrë nga SANME u vu në veprim
7. Projekti i riciklimit të mbetjeve të ndërtimit në Nanxiang, Shangai i ndërmarrë nga SANME u vu në veprim
8. Prodhimi i agregatit të granitit celular për Redouble në Xi'an i ndërmarrë nga SANME u vu në veprim
9.ANME u shpërblye çdo vit si 100 sipërmarrjet më të mira, 100 sipërmarrjet më të mira taksapaguese dhe çmimi i bamirësisë sociale në shtetin Qingcun, rrethi Fengxian, Shanghai

2017
1. Uzina dërrmuese me ndikim celular në shkallë të gjerë MP-PH359 u zhvillua me sukses
2. Prodhuesi i parë i rërës i SANME-së i ngjashëm me ndërtesat doli nga linja e prodhimit
3.SANME ndërmerr projektin e riciklimit të mbetjeve të ndërtimit në Tianziling, Hangzhou
4.SANME ndërmerr Projektin e Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit të Zhongtian Group në Jinhua, Provinca Zhejiang
5.SANME u shpërblye si Ndërmarrja Inovative e Industrisë së Mbetjeve të Ndërtimit në Kinë
6.Yang Anmin, president i SANME u punësua si Anëtar i Komitetit të Parë të Ekspertëve nga Komiteti Kombëtar i Menaxhimit dhe Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit
7.Yang Anmin, president i SANME u shpërblye si Sipërmarrës i shquar në industrinë agregate
8.Yang Anmin, president i SANME u punësua si Anëtar i Komitetit të Ekspertëve të Këshillit të Shtatë të Këshillit të Kinës Agregate Associate
9.SANME u shpërblye si Ndërmarrja novatore në Industrinë Agregate

2016
1. Thërrmuesi i konit në shkallë të gjerë SMS5000 doli nga linja e prodhimit
2.SANME ndërmerr linjën e prodhimit të gurit gëlqeror 800t/h në Luoyang, Provinca Henan
Seritë 3.S janë zhvilluar me sukses
4.SANME u shpërblye si Ndërmarrje e Inovuar në industrinë agregate
5.SANME u nderua me Çmimin e Dytë për Progres në Shkencë dhe Teknologji nga Ministria e Arsimit

2015
1.Polici i nofullës në shkallë të gjerë JC771 doli nga linja e prodhimit
2. Thërrmuesit me nofulla JC443 dhe JC555 janë eksportuar në Amerikën e Jugut dhe kanë fituar vlerësime nga klientët
Fabrika dërrmuese portative e nofullës 3.PP është eksportuar në SHBA
4.SANME merr përsipër linjën e prodhimit të mineralit të hekurit 500t/h në Mongoli
5.SANME merr përsipër linjën e prodhimit të gurit gëlqeror 500t/h për Çimento Nantong
6.SANME u vlerësua si ndërmarrje që respekton kontratën dhe vlerëson premtimin në Shangai
7.SANME u vlerësua si 50 prodhuesit më të mirë të makinerive të ndërtimit në Kinë
8.SANME u vlerësua si Top 100 në industrinë e shërbimeve të materialeve të ndërtimit në 2015
9.SANME u shpërblye si Ndërmarrje e Avancuar e Komitetit Kombëtar të Menaxhimit dhe Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit në 2015

2014
1. Projekti Lafarge kaloi pranimin përfundimtar në Guizhou, Kinë
2.Polici koni i serisë SMS3000 u eksportua në Korenë e Jugut
3.SANME iu bashkua Ekspozitës Ndërkombëtare të Industrisë së Çimentos në Kinë dhe shfaqi për herë të parë thërrmuesin e konit të serisë SMS4000;
4.SANME fitoi tenderin e një projekti të menaxhimit të mbetjeve ndërtimore të Shougang Group
5.SANME nënshkroi kontratën me Holcim në Indonezi
6.U mbajt seanca e tretë e bordit të parë ekzekutiv ndërmjet palëve kino-gjermane
Thërrmues koni 7.SANME SDY2100 i dorëzuar një projekti në Kazakistan të bashkangjitur me ndërmarrjen më të madhe të minierave në botë

2013
1. Zyra e SanME Indonezi e themeluar zyrtarisht
2.SANME bashkepunon me CHINARES CEMENT per Projektin e Thyerjes, Ofertues i Suksesshem
3.SANME Duke qenë Nënkryetar i Njësisë së Menaxhimit të Mbetjeve të Ndërtimit dhe Komitetit të Burimeve Linja e Prodhimit të Agregatit Gravel të SINOMA kontraktuar nga SANME duke marrë inspektimin dhe vlerësimin e Boli.Yayi, Presidentit të Beninit
4.SANME Organizimi i Donacioneve për Bashkatdhetarët Ya'an
5. Linja e prodhimit të klientit SANME Rusi e përfunduar, duke marrë ceremoninë e prerjes së shiritit dhe lavdërimet, duke u propaganduar dhe raportuar

2012
1. Thërrmuesi i konit me cilindra SMG300 që shijon një provë të suksesshme, duke u vënë në prodhim
2.JC663 Versioni evropian "Jaw Crusher" që shijon një provë të suksesshme
3. Uzina dërrmuese mobile e sipërmarrjes kino-gjermane MP-PH10 Crawler e lançuar në 2012
4.HOLCIM Kryerja e Hetimit në SANME dhe nënshkrimi i Marrëveshjes Fillestare të Bashkëpunimit
5.SANME Kalimi i Verifikimit të Bureau Veritas, Lëshimi i Raportit të Inspektimit të Fabrikës
6.SANME dhe HAZEMAG marrin pjesë së bashku në ekspozitën Intermat 2012
7. Thërrmuesi hidraulik i konit SMS2000 shfaqet për herë të parë në Cementtech

2011
1.SANME u shpërblye si Shoqata Model i Ndërmarrjes së Rërës në 2010-2011
2.SANME u vlerësua si një nga 50 prodhuesit më të mirë në industrinë e makinerive inxhinierike të Kinës
3.SANME u autorizua si Sponsor i Konferencës së Teknologjisë së Industrisë Minerare të Kinës 2011
4.SANME u bë anëtare e Komitetit Profesional të Pajisjeve Larëse dhe Kontrolluese të Shoqatës së Industrisë së Makinerive të Rënda të Kinës
5.SANME mori certifikatën e patentës së Strukturës së Konvertimit të Shpejtë të Çertifikatës së Kavitetit të Policit
6.SANME ka marrë certifikatën e patentës së mantelit me strukturë speciale
7.SANME mori certifikatën e patentës së Crusher Slip
8.SANME ka marrë certifikatën e patentës së pajisjes së linjës së prizës së Crusher
9.SANME ka marrë Certifikatën e Patentave të Pajisjes kundër Veshjes së Boshtit Kryesor të Policit
10.SANME mori Certifikatën e Patentave të Pllakës së Përforcuar Kundër Pajisjeve Mbështjellëse
11.SANME mori certifikatën e patentës së Strukturës së Mantelit për Crusher

2010
1.Sino-Gjerman JV Holding
2.SANME SMH120 Cone Crusher Marrë certifikatën CE
3.SANME ka marrë CQC-ISO9001:2008 GB/T19001-2008 Certifikimin e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë;

 • 2019
  I dha Çmimin e Patentave në Kinë
  Teknologjia e re është përzgjedhur në Katalogun e Teknologjive të Avancuara dhe të Aplikueshme për Ruajtjen dhe Shfrytëzimin Gjithëpërfshirës të Burimeve Minerale nga Ministria e Burimeve Natyrore
  Ndërmarrja e vetme në industri që zgjidhet si dhjetë sipërmarrja më e suksesshme për të hyrë në ASEAN në 2019
  Prodhuesi i rërës i East Hope 220-280TPH, i ngjashëm me ndërtesat, i ndërmarrë nga SANME u vu në funksion
  Linja e riciklimit të mbetjeve të dekorimit në Kunshan, Provinca Jiangsu e ndërmarrë nga SANME u vu në funksion
  Linja e prodhimit të agregatit gëlqeror të Huaxin Cement (Jinghong) dhe projekti EPC i prodhuesit të rërës së imët si ndërtesa të ndërmarra nga SANME u vu në punë
  Presidenti i SANME Yang Anmin pranoi intervistën nga CETV për të diskutuar mbi riciklimin e mbetjeve të ndërtimit
  Kaloi vlerësimin e projektit të inovacionit të teknologjisë industriale në rrethin Fengxian, Shangai
  U vu në punë linja e riciklimit të mbetjeve të ndërtimit me kapacitet vjetor prej 1 milion ton në Suzhou, Provinca Anhui e ndërmarrë nga SANME
 • 2018
  SANME nënshkroi projektin EPCO të prodhimit agregat 2000t/h për Çimento Huaxin
  SANME u vlerësua si teknologjia më e mirë e disponueshme e riciklimit të mbetjeve të ndërtimit (BAT) (2017-2018)
  SANME u vlerësua si Furnizuesi i shkëlqyer i pajisjeve në industrinë e agregatit
  Yang Anmin, president i SANME u vlerësua si ekspert i teknologjisë së procesit në industrinë agregate
  U vu në funksion linja e prodhimit të agregatit të granitit në Fujian e ndërmarrë nga SANME
  Projekti i riciklimit të mbetjeve të ndërtimit në Dongyang, provinca Zhejiang i ndërmarrë nga SANME u vu në veprim
  Projekti i riciklimit të mbetjeve të ndërtimit në Nanxiang, Shangai i ndërmarrë nga SANME u vu në veprim
  Prodhimi i agregatit të lëvizshëm të granitit për Redouble në Xi'an i ndërmarrë nga SANME u vu në veprim
  ANME u shpërblye çdo vit si 100 sipërmarrjet më të mira, 100 sipërmarrjet më të mira taksapaguese dhe çmimi i bamirësisë sociale në shtetin Qingcun, rrethi Fengxian, Shanghai
 • 2017
  Impianti dërrmues me ndikim celular në shkallë të gjerë MP-PH359 u zhvillua me sukses
  Prodhuesi i parë i rërës i SANME-së i ngjashëm me ndërtesat doli nga linja e prodhimit
  SANME ndërmerr projektin e riciklimit të mbetjeve të ndërtimit në Tianziling, Hangzhou
  SANME ndërmerr Projektin e Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit të Zhongtian Group në Jinhua, Provinca Zhejiang
  SANME u shpërblye si Ndërmarrja Inovative e Industrisë së Mbetjeve të Ndërtimit në Kinë
  Yang Anmin, president i SANME u punësua si Anëtar i Komitetit të Parë të Ekspertëve nga Komiteti Kombëtar i Menaxhimit dhe Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit
  Yang Anmin, presidenti i SANME u vlerësua si Sipërmarrës i shquar në industrinë agregate
  Yang Anmin, president i SANME u punësua si Anëtar i Komitetit të Ekspertëve të Këshillit të Shtatë të Këshillit të Kinës Agregate Associate
  SANME u shpërblye si Ndërmarrja inovative në Industrinë Agregate
 • 2016
  . Thërrmuesi i konit në shkallë të gjerë SMS5000 doli nga linja e prodhimit
  SANME ndërmerr linjën e prodhimit të gurit gëlqeror 800t/h në Luoyang, Provinca Henan
  Seritë S janë zhvilluar me sukses
  SANME u shpërblye si Ndërmarrje e Inovuar në industrinë agregate
  SANME u nderua me Çmimin e Dytë për Progres në Shkencë dhe Teknologji nga Ministria e Arsimit
 • 2015
  Thërrmuesi i nofullës në shkallë të gjerë JC771 doli nga linja e prodhimit
  Thërrmuesit e nofullës JC443 dhe JC555 janë eksportuar në Amerikën e Jugut dhe kanë fituar vlerësime nga klientët
  Fabrika dërrmuese e nofullës portative të serisë PP është eksportuar në SHBA
  SANME ndërmerr linjën e prodhimit të mineralit të hekurit 500t/h në Mongoli
  SANME merr përsipër linjën e prodhimit të gurit gëlqeror 500t/h për Nantong Çimento
  SANME u vlerësua si Ndërmarrje që respekton kontratën dhe vlerëson premtimin në Shangai
  SANME u vlerësua si 50 prodhuesit më të mirë të makinerive të ndërtimit në Kinë
  SANME u vlerësua si Top 100 në industrinë e shërbimeve të materialeve të ndërtimit në 2015
  SANME u shpërblye si Ndërmarrje e Avancuar e Komitetit Kombëtar të Menaxhimit dhe Riciklimit të Mbetjeve të Ndërtimit në 2015
 • 2014
  Projekti Lafarge kaloi pranimin përfundimtar në Guizhou, Kinë
  Thërrmuesi kon i serisë SMS3000 u eksportua në Korenë e Jugut
  SANME iu bashkua Ekspozitës Ndërkombëtare të Industrisë së Çimentos në Kinë dhe shfaqi për herë të parë thërrmuesin e konit të serisë SMS4000;
  SANME fitoi tenderin e një projekti të menaxhimit të mbetjeve ndërtimore të Shougang Group
  SANME nënshkroi kontratën me Holcim në Indonezi
  U mbajt seanca e tretë e bordit të parë ekzekutiv mes palëve kino-gjermane
  Thërrmues koni i serisë SANME SDY2100 i dorëzuar një projekti në Kazakistan të bashkangjitur me ndërmarrjen më të madhe të minierave në botë
 • 2013
  Zyra e SANME Indonezi e themeluar zyrtarisht
  SANME Bashkëpunon me CHINARES CEMENT në Projektin e Thërrmimit, Ofertues i Suksesshëm
  SANME Duke qenë Nënkryetar i Njësisë së Menaxhimit të Mbetjeve të Ndërtimit dhe Komitetit të Burimeve Linja e prodhimit të agregatit të zhavorrit të SINOMA kontraktuar nga SANME duke marrë inspektimin dhe vlerësimin e Boli.Yayi, Presidentit të Beninit
  SANME Organizon Donacione për Bashkatdhetarët Ya'an
  Linja e prodhimit të klientit SANME Rusia përfundoi, duke marrë ceremoninë e prerjes së shiritit dhe lavdërimet, duke u propaganduar dhe raportuar
 • 2012
  Thërrmuesi i konit me cilindra SMG300 që shijon një provë të suksesshme, duke u vënë në prodhim
  JC663 Versioni evropian "Jaw Crusher" që shijon një provë të suksesshme
  Fabrika dërrmuese e lëvizshme e sipërmarrjes së përbashkët kinezo-gjermane MP-PH10 Crawler e lançuar në 2012
  HOLCIM bën hetim në SANME dhe nënshkruan marrëveshjen fillestare të bashkëpunimit
  SANME Kalimi i Verifikimit të Bureau Veritas, Lëshimi i Raportit të Inspektimit të Fabrikës
  SANME dhe HAZEMAG marrin pjesë së bashku në ekspozitën Intermat 2012
  Thërrmuesi hidraulik i konit SMS2000 shfaqet për herë të parë në Cementtech
 • 2011
  SANME u shpërblye si Shoqata Model i Ndërmarrjes së Rërës në 2010-2011
  SANME u vlerësua si një nga 50 prodhuesit më të mirë në industrinë e makinerive inxhinierike të Kinës
  SANME u autorizua si Sponsor i Konferencës së Teknologjisë së Industrisë Minerare të Kinës 2011
  SANME u bë anëtare e Komitetit Profesional të Pajisjeve Larëse dhe Kontrolluese të Shoqatës së Industrisë së Makinerive të Rënda të Kinës
  SANME mori certifikatën e patentës së Strukturës së Konvertimit të Shpejtë të Çertifikatës së Kavitetit të Policit
  SANME mori certifikatën e patentës së mantelit të strukturës speciale
  SANME mori certifikatën e patentës së Crusher Slip
  SANME mori certifikatën e patentës së pajisjes së linjës së prizës së Crusher
  SANME mori Certifikatën e Patentave të Pajisjes kundër Veshjes së Boshtit Kryesor të Policit
  SANME mori Certifikatën e Patentave të Pllakës së Përforcuar kundër Pajisjeve Mbështjellëse
  SANME mori Strukturën e Mantelit për certifikatën e patentës së Crusher
 • 2010
  Sino-Gjerman JV Holding
  SanME SMH120 Cone Crusher Marrë certifikatën CE
  SANME mori CQC-ISO9001:2008 GB/T19001-2008 Certifikimin e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë;