O a mea e tatau ona mafaufau i ai se fale gaosi maʻa pe a filifilia se faʻamaʻi?

Tala Fou

O a mea e tatau ona mafaufau i ai se fale gaosi maʻa pe a filifilia se faʻamaʻi?



I aso nei, o le atinaʻeina o faʻamoemoega o le oneone o loʻo faʻaleleia atili ma sili atu ona lelei, e taʻitaʻia ai le tele ma le tele o tagata e teu faʻafaigaluega i le laina, ma faʻapipiʻi i totonu o se fale gaosi oneone e taua tele.Pe a filifilia le mea faʻapalapala, o le ituaiga, maʻaʻaʻa, lapoʻa lapopoa, gaosiga ma le fausiaina o mea faʻapipiʻi e tatau ona mafaufau atoatoa.

auvae olo

1. Malosi o mea

O ituaiga eseese o meafaitino e eseese maaa, i lalo o tulaga masani, o le sili atu o le maaa, o le maualuga o le faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave.Tu'imomomoina ma'a malo po'o le feololo, e talafeagai le filifilia o le auvae fa'ameamea e tu'imomomoina e pei o se meafaigaluega tu'imomomoina muamua, nutimomoia ma'a ma'a'a pe malu, e mafai ona e filifili sa'o cone, fata po o samala crusher.2. O faʻamatalaga o meafaitino pe afai o le tele o le mea e sili atu, e mafai ona faʻaaogaina le auvae faʻamaʻi e fai ma faʻamaʻi muamua;Pe a laʻititi le lapopoa o le maʻa ma e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i se tulaga o le maʻa, e tatau ona filifili se meafaigaluega tuʻimomomo ma suʻesuʻega tuʻufaʻatasia, e pei o se meafaigaluega tuʻimomomo tuʻufaʻatasia e aofia ai se auvae maʻa ma se cone poʻo se osofaʻiga. ituaiga ma se samala olo.

2. Susū o meafaitino

O le vai i totonu o mea o le a aʻafia ai foi le filifiliga o le faʻamalo, pe a tele naua le vai, o le meaʻai lelei o le a mafua ona o le faʻateleina o le susu ma faʻapipiʻi pe pipii i luga o mea saito, ma faʻateleina ai le viscosity o le meafaitino, faʻaitiitia le saoasaoa o le lafoaia, ina ia faʻaitiitia le gaosiga.I tulaga ogaoga, o le a oʻo lava i le mafuaʻaga o le polokaina o le taulaga lafoai, e aʻafia ai le gaosiga masani.

3. Le tikeri o le pala o le oa

O le tikeri o le faʻaleagaina o meaʻai e aʻafia tonu ai le gaosiga o le mea faʻapipiʻi, aua e faigofie ona malepe le oa i luga o le vaʻa vaʻaia pe a malepelepe, o le mea lea o le tuʻimomomoina o le oa, o le gaosiga o le mea e sili atu le maualuga nai lo le tuʻimomomoina o le mafiafia. fausaga o le oa.
olo olo

4. Lapopo'a o mea o lo'o sau ma fafo

Ole lapopoa o mea o loʻo oʻo mai ma fafo e faʻaaogaina e faʻamasino ai le ituaiga ma le tuʻimomomoina o mea e manaʻomia.Afai o mea o loʻo i totonu o mea faʻapitoa (sili atu nai lo le tele o le faʻaogaina o le taulaga) i totonu o mea nutimomoia e maualuga poʻo le fua faatatau o le poloka fafaga sili ona tele i le lautele o le taulaga fafaga e tele, e manaʻomia e le tagata faʻamaʻi ona ausia le fua faʻatatau ( o le fua faatatau o le lapopoa o meafaitino aʻo leʻi nutimomoia ma le tele o meafaitino pe a uma ona tuʻimomomoina) e tele, o lea e faʻaitiitia ai le gaosiga.Afai o le anotusi o le vaega lelei o mea nutimomoia (latalata i pe itiiti ifo nai lo le tele o le uafu lafoaia uafu) e tele pe o le fua faatatau o le poloka fafaga sili ona tele i le lautele o le uafu fafaga uafu e laʻititi, e tatau ona laʻititi le fua faʻatatau. ia ausia, o lea e tutusa lelei le faaleleia o le gaosiga.Afai o le meaʻai fafaga lapoa e laʻititi ma laʻititi laʻititi laʻititi, e masani ona manaʻomia le tuʻimomomoina o le lua-laasaga poʻo le tele-laasaga tuʻimomomoina, ma afai o le mea malepelepe o loʻo i ai se laʻititi laʻititi laʻititi, e masani lava e le manaʻomia le tele-tulaga. nutimomoia.

5. O mea e mana'omia

O le manaʻoga o mea e manaʻomia o se faʻailoga taua e fuafua ai le faʻaogaina o meafaigaluega, o le maualuga o le manaʻoga o mea e manaʻomia, o le tele o faʻamatalaga o mea faʻapipiʻi mea e manaʻomia, ma o le a faʻateleina le faʻaogaina ma le gaioiga tutusa.

6. Nofoaga faufale

O le tulaga faʻapitoa o le nofoaga faufale o le mea sili ona tuusaʻo e aʻafia ai le filifilia o meafaigaluega faʻapipiʻi, e pei o le tele o le fale faufale, le nofoaga faʻapitoa o mea faʻapipiʻi ma isi.

/vc7-series-vertical-shaft-impact-crusher-product/

You are trustworthy, if you have any questions, welcome to call Shanghai Shanmei shares: 021-5820-5268 Shanghai Shanmei official website (www.shsmzj.com) Email: inf@sanmecorp.com, our technical manager will be online for you to answer.


  • Muamua:
  • Sosoo ai: